Skip to main content

Vi på T&S Engineering Intelligence är glada att ha Väderstad AB som en av våra första kunder. Väderstad är ett av världens ledande företag inom jordbearbetning, sådd och precisionssådd. De har framgångsrikt använt vår AI-granskning för att spara tid och resurser under design- och tillverkningsprocessen .

Ai-granskningen granskar designritningar och tekniskt underlag automatiskt. AI-granskningen utför repetitiva uppgifter som annars görs av en människa. AI-granskningen gör processen snabbare, leder till färre fel och minskar stressen i granskningsarbetet.

Enligt Marcus Zwörner, produktutvecklare på Väderstad, tillför AI-granskning extra kvalitet och effektivitet i företagets arbetsflöde för ritningsskapande.

– Samarbetet med T&S har varit fantastiskt. De förstår potentialen i sin teknik och drivs av att lyckas med sin uppgift, säger Marcus.

Vi på T&S ser fram emot att fortsätta samarbetet med Väderstad och att hjälpa till att ta deras innovationer till nästa nivå. Vi fortsätter arbeta med att implementera ännu fler kontroller i vår AI-granskning, så att verktyget kan ge ännu fler förslag på egen hand.

Bilder tagna från Väderstads mediadatabas.